Nieuwste Milfs op zoek naar vrouwen

sexafspraak Tomi944,35 in noord-brabant
13 Juli
Hallo, ik ben een paar dagen naar Nederland geweest en hoe laat. Ik ben op zoek naar een goed verzorgde mevrouw leuke tijd. Ik zal doen wat je wilt en hoe je wilt..
sexafspraak Henkoz27,28 in utrecht
5 Mei
Verwijderen ..
sexafspraak jaap,65 in gelderland
27 Januari
een 63 jarige dominante man en noemt de dingen gelijk bij naam; zoek contact met vrouw tussen de 45/60 die er van hou misbruikt worden door een heel strenge man. hygiƫne, lingerie extreme dingen openbare sex, vernedert..
sexafspraak MFlover,47 in gelderland
21 Januari
Op zoek naar wat geils. Hoe je eruit ziet is maakt me niet uit als je maar net als ik van de seks kan genieten!..
sexafspraak Pietje51234,22 in noord-holland
10 December
Hallo vrouwen,ben een jonge gozer van 22 jaar die opzoek ik naar een oudere dame. Ben jij dat ???? Mail me..
sexafspraak Slaaf karel,53 in zuid-holland
7 December
Hoi hier Karel een onderdanige man voor veel in en puur gericht ophef genot in welke vorm ook van de andere partij Kijkend naar leuke dominante mensen, zowel soft als hard is mogelijk Stevig en sportief dus niet voor kleintje vervaard..
sexafspraak Graaf,29 in gelderland
11 Oktober
Ik ben gewoon op zoek naar iemand die snel wil afspreken om zichzelf te laten verwennen, ik ben vrij openminded, kan ontvangen en heb vervoer. Dus ben je op zoek ?en niet fictief ?bericht me ;)..
sexafspraak bert13,20 in limburg
29 Juli
kom neuken met mij stuur je email of Facebook of snapchat of instagram..
sexafspraak moen,51 in zuid-holland
17 Juli
hallo. getinte man zoekt..
sexafspraak wiewiltmij,48 in utrecht
21 November
Onderdanige en bisexuele man. Op zoek naar man, vrouw of paar aan wie ik mij geheel mag onderwerpen. Niets is mij te gek en ik gehoorzaam goed. Wie wil mij? ..
sexafspraak massageaangeboden,29 in noord-holland
16 November
Goedendag dames, ik ben Michel een jonge gozer uit Amsterdam. Momenteel werk ik als foto model, en volg ik er een cursus massage bij. Vanwege die cursus zou ik hier graag vrouwen willen vinden die het lekker zouden vinden om gratis gemasseerd te worden. Als je verder wilt gaan, dan kan dat natuurlij..
sexafspraak Valentientje,74 in limburg
9 September
Hallo Mijn naam is Riet ik ben geboren in Nijmegen en heb vanaf mijn 20e met mijn man in Boxmeer gewoond. Sinds 4 jaar ben ik weduwe en woon ik bij mijn dochter in Gennep. De eerste drie jaar na het overlijden van mijn man heb ik gedacht dat ik geen contact meer zou kunnen hebben met een andere m..
sexafspraak Sissy,51 in limburg
21 Mei
Sissy loves anal for couple, male & female..