Romy_Roosje,49 uit noord-holland
Romy_Roosje,49 uit noord-holland
Romy_Roosje,49 uit noord-holland
Romy_Roosje,49 uit noord-holland
Romy_Roosje,49 uit noord-holland
Romy_Roosje,49 uit noord-holland
Gebruikersnaam: Romy_Roosje
Leeftijd: 49
Land: Nederland
Provincie: Noord-holland
Geslacht: Vrouw
Geaardheid: Hetero
Ethniciteit: Westers
Haarkleur: Blond
Gewicht: 64 Kg
Contactoproepje 07:51 6-9-2017
Hai hai Leuk om te zien dat ik niet de enigste ben die zich wel eens graag aanmeld voor een website zoals deze. Ik ben mama van 2 kindjes maar zoals je ziet verzorg ik mijn lichaam goed en doe ik mijn best er mooi uit te zien voor jullie schatjes. Ik heb geen partner en ben ook niet opzoek naar iets vasts. Ik zoek iemand met wie ik het leuk vind om me te amuseren. Ik hou niet van extreme vormen van sex. zo een machtspelletje vind ik wel eens leuk. Ik ben geen kuger;) dus jonge jongens helaas... Liefst iemand van mijn eigen leeftijd met een toffe snoet (stuur even een foto) Overdag werk ik en om de week heb ik de kids, dus ik meot wel even passen en meten maar ik leer je graag kennen! Tot snel , Rosalie
Romy_Roosje is op zoek naar Leeftijdsgroep:
  • Volwassenen
Geaardheid:
  • Hetero
Ethniciteit:
  • Westers
Fantasiën Heeft nog geen fantasiën
Bericht inhoud
Wil je een foto bijvoegen?
of

Geen fotos ontvangen

Gesprek met Romy_Roosje
Je hebt nog geen contact gehad met Romy_Roosje

Milfs ook op zoek naar contact voor sex

sexafspraak nooitdrooghaha,46 in noord-brabant
18 Mei
ik zal toch niet ziek zijn..? is het normaal dat een vrouw zo vaak nat is..? wie kan daar wat aan komen doen, want ik sta op springen.xx..
sexafspraak prive_dame_linda,47 in noord-holland
12 September
gewillige mannen van omgeving haarlem stop met zoeken! spreekt mijn foto je aan en krijg je het er warm van als je ernaar kijkt? dan moet je mij vooral gewoon snel contacteren via een privé bericht of bel me direct op 06*..
sexafspraak dametjefisty,50 in noord-holland
6 Juli
mannen... mijn man weet hier niks van en dat wil ik graag zo houden. ik doe dit omdat ik een fantasie heeft die ik niet met hem durf te delen omdat ik zijn mening erover ken. zie mijnnaam... ik hoop eigenlijk echt dat er iema..
sexafspraak nomad47,51 in noord-brabant
22 September
Hoi ik ben een vrouw die een relatie heeft met een man maar ook graag eens de seks met een vrouw zou willen ervaren. Ben jij een vrouw die seks wil beleven met mij dan verneem ik graag een reactie van je. ..
sexafspraak ambiance,50 in noord-brabant
17 December
Hoi, Dit is een oproep aan mannen van middelbare leeftijd uit het zuiden van het land. Brabant/zuid'holland/noord-limburg of provincie antwerpen net over de grens. Mijn naam is Marian, ik ben 50 jaar en ik kom uit Oisterwij..